Dela nyhet
Kioskschema lördag 1/6 vakant pass och hjälp vid grillen behövs
8 maj, 09:59 8 kommentarer
Hej alla föräldrar till EBK pojkar 2013!
Ang. kioskschemat fre-sön 31/5-2/6 2024.
Fortfarande vakant pass lördag 1/6 kl 9:00-12:00.
Utöver dessa redan schemalagda så kommer det bli sammandrag den lördagen 1/6 så vi behöver hjälpa till med att bemanna grillen också
kl 9:00-14.00.
Så minst två personer till behövs den dagen. Skriv i schemat, meddela här i chatten eller messa mig på 076-217 52 26. Meddela vilken tid du kan hjälpa till. Senast söndag 12/5.
Dessa kioskpass ingår i vårt åtagande som förälder till barn- och ungdomsspelare. Detta är alltså något vi måste lösa inom laget.
Läs mer om vad som gäller för oss medlemmar nedan:
MvH
Föräldragruppen via Anna T
Kommentarer
Anna Tanttinen 9 maj, 16:15
Ni kan också kommentera här om ni kan viss tid på lördag 1/6, kortare eller längre, så delar vi upp passet (grillen kl 9-14).
Anna Tanttinen 21 maj, 20:25
Hej!
Två pass olästa helgen v.22. Grillen lördag 1/6 kl 12-14. Vi behöver lösa detta tillsammans. Om ingen av dem som inte fått pass denna helg kan så behöver någon som redan har ett pass ta extra pass. I år kommer vi inte ha några pass vid fotbollsfesten (då cupen tyvärr inte blir av i år) så passa på och ta ett pass nu.
Alltså vi saknar föräldrar till 2st pass lördag 1/6 kl 12-14. Skriv här nedan eller messa mig.
Charlie Gran 29 maj, 07:46
Jag försöker komma åt ”information om kioskpasset” men jag kan inte öppna dokumentet. Jag behöver veta vad som ska göras och hur det går till.
Haris Smailagic 29 maj, 07:52
Jag kan hjälpa till på söndag, så om någon som har pass på söndag kan ta pass på lördag istället? Haris
Anna Tanttinen 29 maj, 13:36
Texten för instruktioner kiosk i nästa kommentar. Läs den och återkom om ytterligare frågor uppstår. Kom ihåg att varje kioskpar ansvarar för att överlämna växelkassa och tagg till nästkommande par. Kontakta varandra och kom överens om när och hur överlämning sker.
EBKs vaktmästare Johan kommer att vara en del vid grillen på lördag så ni vet.
Jag kommer att jobba nästan hela helgen så är inte tillgänglig för att svara på frågor. Vi hjälps åt och löser eventuella problem inom gruppen och mellan varandra. Lycka till i helgen!
Anna Tanttinen 29 maj, 13:39
HEJ KIOSKPERSONAL!
Läs igenom detta anslag innan ni startar upp kiosken så hoppas vi att ni får en tydlig vägledning i hur ni ska göra.
Alla lag ansvarar själva för en växelkassa som man hämtar ut på kansliet i god tid innan första kioskpasset. (Kioskansvarig i laget behåller växelkassan under året)
Finns en kassalåda i kiosken att nyttja under sina kioskpass.
Sätt på kaffe, ställ en pumptermos med locket öppet och röret i under filterdelen, på stora bryggaren bredvid spisen, mät upp tre stora bruna mått med kaffe, häll det i ett stort veckat kaffefilter som ni placerar i den övre delen. Mät upp vatten till tejpen (2 liter) som sitter på den blå genomskinliga vattenkannan, märkning finns. Häll i vattnet i facket som är på ovansidan av maskinen efter du ställt termosen på sin plats.
Korv och korvbröd finns i den nedre kylen alternativt frysen. (är det slut i köket kolla i kylen/frysen i cafeterian)
INGEN KORV NÄR DET INTE ÄR NÅGRA MATCHER. DET BLIR FÖR MYCKET SOM MÅSTE SLÄNGAS!
Senap och ketchup ställer ni ut så att kunden själv kan ta. Efter avslutat pass sätt en liten påse runt tryckbehållaren och se till att lufthålen som finns är riktade uppåt. Det rinner annars ut i kylen om man missar detta.
Ställ i ordning godis och fika m.m, lås upp locket på glassboxen, se till att det ser bra ut.
Häng ut fasadflaggorna (glöm inte att ta in dom efter stängning)
Efter man har stängt kiosken, räkna pengarna, behåll 300 kr i växelkassa som ni lämnar över till kioskansvarig i ert lag eller till nästa person som ska stå i kiosken. Resten lägger ni i en plastpåse med påskriven kvittenslapp i den svarta brevlådan utanför köket. (försäljningssumman)
Lås glassboxen, se till att kylen och frysen i cafeterian är låsta.
Häll ur vattnet ur korvgrytan, diska rent ordentligt. Skölj ur och gör rent termosarna.
Torka av bord och stolar
Fyll på dricka i kylen så att det finns kall dryck till nästa pass och ställ undan det som varit framme.
Anna Tanttinen 29 maj, 13:39
GLÖM EJ ATT SLÄCKA OCH STÄNGA ALLA DÖRRAR NÄR NI GÅR HEM!
Vid frågor så finns kontaktuppgifterna i pärmen till Siw eller Jocke Sundgren
Anna Tanttinen 29 maj, 13:39
Hur kokar du korv?
Fyll vatten i korvgrytan (till nivå mellan MIN och MAX)
Låt gallret ligga i botten
När vattnet börjar komma upp i temperatur, sänk termostaten till 75-80 grader. Lägg i korven. (Kan läggas i tidigare)
När man lägger i ny korv, kan man höja temperaturen tillfälligt. KORVEN FÅR ALDRIG KOKA då spricker den. Färdig korv ska ha en temperatur om 72 grader.
Korv kan vara framtagen i kylen, titta gärna där först innan ni tar fram mera från frysen.
Vita kylen och frysen i cafeterian är lager för kylt och fryst.
OBS!!! Diska korvgrytan invändigt efter ni använt den, se till att ni inte blöter ner termostaten eller annat som kan bli strömförande.
OBS! Starta inte korvgrytan innan ni fyllt på med vatten